ГолосUA
14:07 14/10/2010

Партія регіонів співпрацюватиме з соціалістами та демократами Європи

Голова Партії регіонів Микола Азаров та голова політичної групи «Прогресивний альянс соціалістів та демократів» Мартін Шульц підписали меморандум про співробітництво.

Про це повідомила прес-служба уряду.

«Ми почали переговори з партією соціалістів та демократів і сьогодні підписали таку угоду, хоча ми повинні були зробити це раніше. Наше співробітництво дозволить донести до Європейського парламенту реальну політичну спрямованість нашої партії і реальні дії. І наша взаємодія дозволить розвіяти деякі міфи, які нав’язуються у стінах Європарламенту», – підкреслив М. Азаров.

Він також зазначив, що політика – це завжди боротьба, і Партія регіонів активно відстоюватиме переконання своїх однопартійців.

У свою чергу М. Шульц зазначив, що підписання угоди про співробітництво між Партією регіонів та «Прогресивним альянсом соціалістів та демократів» буде взаємовигідним для обох сторін. «Співробітництво між нашими політичними силами дозволить нам краще зрозуміти один одного та наблизить Україну до ЄС і ЄС до України. Для нас, соціалістів, звичайно важливо, щоб Україна стала частиною Європейського Союзу», – зазначив М. Шульц.

Читайте также по теме