ГолосUA
13:11 29/10/2008

Партія регіонів сумнівається у єдності Президента та прем’єра

Партія регіонів сумнівається, що єдність Президента України та Прем’єр-міністра, яку вони продемонстрували сьогодні, голосуючи за президентський антикризовий пакет документів, протримається й під час втілення цих заходів у життя.

Таке припущення висловив сьогодні на брифінгу перший заступник Голови Верховної Ради, депутат від Партії регіонів Олександр Лавринович, повідомив кореспондент Голос.UA.

«Сьогоднішнє голосування могло відбутися й два тижні тому. Але питання в тому чи надовго вистачить єдності тих чи інших політичних сил, які сьогодні солідарно проголосували за президентський законопроект? Чи будуть й надалі реалізовані ці заходи фракцією «Наша Україна», Блоком Литвина, які також підтримали цей проект, та БЮТом?», — зауважив Олександр Лавринович. />  

Депутат також наголосив, що сьогодні депутати проголосували за законопроект, згідно з яким протягом двох років не буде виконуватися норма про відповідність прожиткового мінімуму  мінімальній заробітній платі.

«У жодній країні за рахунок малозабезпечених верств населення не вирішується економічне питання», — зазначив парламентарій.

 

Читайте также по теме