ГолосUA
08:55 21/10/2008

Партія регіонів — Тимошенко боїться відповідати за наслідки економічної кризи

Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко боїться відповідати за наслідки, які може принести країні економічна криза.

Про це сьогодні заявила депутат від Партії регіонів Ірина Акімова, виступаючи на засіданні Верховної Ради, — повідомив кореспондент Голос.UA.

«16 жовтня Тимошенко заперечила вплив економічної кризи на Україну, а через два дні раптово прокинулася серед загрози для економіки України. Гадаю, вона боїться відповідати за наслідки, які ця криза принесе для нашої країни, і розруху в політичній ситуації, тому і шукає, на кого перекласти вину», — переконана депутат.

Ірина Акімова вважає, що рік роботи уряду Юлії Тимошенко "не приніс країні нічого нового, а тільки погіршив ситуацію". Як приклад вона наводить повернення знецінених коштів вкладникам Ощадбанку СРСР. "Тисяча гривень, роздана Юлією Тимошенко людям, обернулася для економіки страшним ударом", — вважає депутат.

Ірина Акімова нагадала, що Партія регіонів попереджала Президента та парламент про негативні наслідки "популістського бюжету Тимошенко", і сьогодні внесла низку пропозицій до законів "Про гарантію вкладів" та до стабілізаційного фонду.

 

Читайте также по теме