ГолосUA
10:00 09/10/2008

Партія Регіонів упевнена у своїй перемозі на виборах

Народний депутат, представник від Партії Регіонів Нестор Шуфрич переконаний, що їх партія на дострокових виборах отримає найбільшу кількість голосів. Про це повідомляє кореспондент Голос.UA у Верховній раді.

«Я можу однозначно сказати, що нас не цікавить, те що відбувалося до сьогоднішнього дня. Це нехай помаранчеві між собою вже 2 місяці говорять. Партію регіонів більше турбує, що буде з країною після виборів, оскільки криза, в яку помаранчеві кинули нас, вирішиться лише після дострокових виборів»,- вважає депутат.

Нестор Шуфрич зазначив, що «ПР відкинула власні амбіції, аби вивести країну з хаосу, які створили ігри влади. Сьогодні вони відкриті для діалогу з будь-якою політичною силою, якщо ця політична сила буде діяти в межах державних інтересів», — запевнив він.

Також політик переконаний, що вибори закінчаться успіхом для ПР і вони наберуть, якщо не найбільшу кількість голосів, то принаймні, більше, ніж на попередніх виборах. Водночас, на думку Н.Шуфрича, ці вибори стануть справжнім провалом для Президента України. 

Читайте также по теме