ГолосUA
07:22 31/08/2010

Партія регіонів висунула 11 кандидатів на посаду мера Криму

Партія регіонів висуне 31 жовтня своїх 11 кандидатів в мери в АР Крим.

Про це заявив голова кримської республіканської організації Партії регіонів (ПР) Василь Джарти.

Таке рішення було прийняте кримською республіканською організацією ПР, яка провела засідання в закритому режимі. П’ятеро з цих 11 кандидатів — діючі міські голови. Виняток склали мери Сімферополя та Ялти — члени Партії регіонів Геннадій Бабенко і Сергій Брайко, від висунення яких в ПР відмовилися.

У Партії регіонів до останнього зберігали інтригу навколо кандидата в мери Сімферополя. Раніше Василь Джарти говорив, що в партії не мають наміру підтримувати нині діючого міського голови Сімферополя, члена ПР Геннадія Бабенко. Після засідання республіканської організації він оголосив, що кандидатом в мери Сімферополя від ПР стане голова постійної комісії Верховної ради Криму з питань промисловості, будівництва і ПЕК Віктор Агєєв.

Ще одне місто, з кандидатом у мери якого до останнього моменту не було ясності, була Ялта. Головними претендентами вважалися чинний мер Сергій Брайко і екс-секретар Ялтинської міськради, керівник місцевого осередку ПР народний депутат Олексій Боярчук. У результаті керівництво ПР зупинило свій вибір на пан Боярчук.

За матеріалами: Коммерсантъ-Украина />  

Читайте также по теме