ГолосUA
11:38 13/11/2008

Партія Регіонів вважає, що Тимошенко публічно зізналася в брехні

Партія Регіонів вважає, що Прем’є-міністр України Юлія Тимошенко свідомо замовчувала факт наближення економічної кризи в Україні.

Про це повідомили Голос.UA в прес-службі Партії регіонів.

На думку прес-служби, це дає можливість зробити декілька висновків, зокрема, перший і головний — це свідоме залишення громадян України незахищеними перед загрозою кризи.

Регіонали вважають, що «уряд знав про виклики і нічого, абсолютно нічого не зробив для їхньої мінімізації. Більше того – були проігноровані намагання опозиції затвердити національний план, національну програму захисту людей від кризи, про що опозиція публічно заявляла у липні цього року, коли ставила на порядок денний питання про відставку уряду Тимошенко за популістську політику і за те, що цей уряд не бачить і не розуміє загроз, які постають перед країною і не готує державу та громадян до захисту від цих загроз».

Другим висновком в ПАртії Р\регіонів назвали відсутність персональної відповідальності Прем’єр-міністра за свідоме приховування реального стану речей, реальної ситуації в країні та злочинну бездіяльність.

«Й третій – Тимошенко ще раз продемонструвала, що свідомо обманює народ, що її словам не можна вірити».

«Вона вперше так відверто і публічно зізналася у власній брехні. Мільйони українців, які багато місяців слухали по телебаченню її запевнення про абсолютно рекордні темпи розвитку економіки, про блискучі перспективи для кожного в ідеальній країні, яку вона будує, виявилися обдуреними. Їх залишили біля розбитого корита сподівань»,- зауважила прес-служба Партії Регіонів.

 

Читайте также по теме