ГолосUA
05:12 22/06/2010

Партія регіонів взяла в свої руки весь адмінресурс у Києві — «бютівець»

Останні кадрові перестановки у київській владі свідчать про те, що Партія регіонів намагається взяти у свої руки весь столичний адміністративний ресурс.

Таку думку  у коментарі кореспонденту ГолосUA висловив нардеп від БЮТ Андрій Павловський.   />  

"Фактично без виборів Партія регіонів захопила всю адміністративну владу в столиці й узяла в свої руки весь адмінресурс" — наголосив він.  

Нардеп вважає, що підтвердженням цьому є призначення міністра ЖКГ Олександра Попова першим заступником Черновецького. "Саме йому доручили очолювати всю виконавчу вертикаль в Києві" — зазначив політик.
 

За словами "бютівця", в недалекому майбутньому у Києві відбудеться жорсткі кадрові зміни. "Мова йде не тільки про заміну заступників, а і керівників департаментів, начальників відділів" — підкреслив він. "Йде повна зачистка старих кадрів, а не лише людей Черновецкого. "Регіонали" чітко розуміють значення столиці для країни. Адже всі революції проходят в столицях, а на місцях вже приймають їх результати. Тому Київ потрібно контролювати. Тому і йде повний захват виконавчої влади, щоб за два роки повністю підготувати адмінресурс і виграти вибори 2012 року", — зазначив А. Павловський.
 

О. Черненко
 

Читайте также по теме