ГолосUA
13:28 02/07/2010

Партія регіонів звільнятиме всіх непрофесійних чиновників — М.Чечетов

Звільнення віце-прем’єр-міністра з гуманітарних питань Володимира Семиноженка та міністра охорони природи і навколишнього середовища Віктора Бойка не були політичними, а були продиктовані суто оцінкою професійних якостей цих чиновників.

Про це сьогодні журналістам заявив депутат Партії регіонів Михайло Чечетов, повідомив кореспондент ГолосUA.

На репліку журналіста про те, що звільнення Семиноженка та Бойка є початком очищення, Чечетов зазначив, що ці кадрові зміни були «професійним відбором». «Так буде с кожним, хто не буде виконувати свої обов’язки», — наголосив депутат.

«Я хочу, щоб ви розуміли, яку кадрову політику веде нова влада, ми не дивимося на партійну приналежність. Ми наслідуємо філософію, коли оцінюються в першу чергу профейні якості людей. Тобто ми прихильники того, щоб з нами працювали люди, які знали свою справу і можуть принести ефективні результати на своїх посадах», — заявив політик.

Говорячи про звільнення міністра охорони навколишнього середовища, наголосив, що ця людина «не вписалася в поставлені перед ним вимоги і «перед міністром була поставлена чітка задача, яку ця людина, на жаль, не змогла виконати».

Депутат висловив думку відносно того, що така політика Партії регіонів яскраво засвідчує, що влада не збирається просувати людей тільки тому, що вони належать до неї. «Коли було прийнято рішення щодо призначення всіх губернаторів та мерів, Віктор Янукович зібрав всіх у себе і наголосив, що дані посади не є подарунком і виграшем. Кожен з них несе певну відповідальність», — сказав він.

«Саме тому ми прийняли рішення, що Віктору Бойку буде краще на іншій посаді. Те саме стосується Володимира Семиноженка, який є прекрасним науковцем, чудовим політиком, але на данному рівні за данних умов він просто не справився», — резюмував Чечетов. />  

Читайте также по теме