ГолосUA
11:07 25/01/2010

Партія регіонів звинуватила Тимошенко у зриві трансляції зимових олімпійських ігор у Ванкувері

Міністр у справах сім’ї, молоді та спорту опозиційного уряду, віце-президент Національного олімпійського комітету Віктор Корж звинуватив прем’єр-міністра Юлію Тимошенко у зриві трансляції зимових олімпійських ігор у Ванкувері.

Про це повідомила прес-служба Партії регіонів.

«З вини уряду трансляція Зимових олімпійських ігор, котрі відбудуться з 12 по 28 лютого у Ванкувері, опинилася під загрозою зриву. Це безпрецедентний випадок в історії незалежної України», — сказав він.

«Керівництво НТКУ досі не отримало фінансування на трансляцію заходу. Юлія Тимошенко витрачає колосальні суми на передвиборчий піар за участі українських та російських зірок, а знайти чотири мільйони гривень на трансляцію Олімпійських ігор вона не може. Думаю, Партія регіонів спільно з НОК знайдуть необхідні кошти, щоб українські вболівальники не позбулися можливості подивитися спортивне шоу», — відзначив він.

Віктор Корж також висловив занепокоєність у зв’язку із недостатнім фінансуванням підготовки української збірної, що може позначитися на результатах виступу наших спортсменів у Ванкувері.

Нагадаємо, XXI зимові Олімпійські ігри пройдуть з 12 до 28 лютого в канадському місті Ванкувер.

 

Читайте также по теме