ГолосUA
18:32 09/07/2010

Патріарх Філарет подарував Януковичу Біблію українською мовою

Голова УПЦ КП, патріарх Київський і всієї Русі України Філарет привітав Президента Віктора Януковича з 60-річним ювілеєм і як подарунок передав главі державі Біблію українською мовою.

Як повідомили в прес-центрі Української православної церкви Київського патріархату, Біблія оформлена в шкіряну палітурку.

"Ми цінуємо і підтримуємо Ваше прагнення подолати різні суспільні негаразди, які є в Україні, — бідність, соціальну незахищеність, корупцію. Нехай Бог допоможе Вам зробити все можливе для того, щоб український народ став заможнішим, кожен наш співвітчизник — соціально захищеним, а корупціонери отримали заслужене покарання", — йдеться у вітальній телеграмі голови УПЦ КП.

Патріарх Філарет наголосив, що в Київському Патріархаті повністю поділяють слова Януковича про те, що для української держави "усі конфесії рівні і в той же час рідні".

Голова УПЦ КП побажав Президентові міцного здоров’я, сил і мужності у служінні Вітчизні, Божої допомоги у всіх благих починаннях. "У храмах Київського Патріархату щоденно виносяться молитви за Вас як голову нашої держави, за українську владу і воїнство. Закликаю на Вас Боже благословення", — йдеться у привітанні. />  

Читайте также по теме