ГолосUA
07:10 25/12/2009

Пенсійна реформа проводитиметься комплексно — Симоненко

Блок лівих та лівоцентристів реалізує пенсійну реформу в Україні, що означатиме справедливе нарахування державного забезпечення, а також гарантію високої купівельної спроможності пенсіонерів.

Про це заявив кандидат на посаду Президента України Петро Симоненко на одному з телеканалів Херсона, передав кореспондент ГолосUA.

“Всі: і Президент, і проста людина будуть за одним пенсійним законом отримувати свою пенсію. Ми обов’язково сьогодні скасуємо ті пільгові пенсії, які сьогодні необгрунтовано призначені певним категоріям. Ми обов’язково переглянемо нині діючу пенсійну систему, виходячи з того, що відродимо справедливість і відповідно до того, хто де скільки років працював і в яких умовах — людина і буде отримувати пенсію”, — зазначив лідер Компартії України.

Водночас, держава під керівництвом лівих також візьме на себе зобов’язання контролю за ціноутворенням аби забезпечити пенсіонерам достатню купівельну спроможність.

“З однієї сторони справедливість пенсійного нарахування, а з іншої — будемо жорстко контролювати ціни і тарифи. По-третє, це виконання в повному обсязі всіх законів відносно підтримки пенсіонерів”, — сказав П. Симоненко.

Н. Виноградська

 

Читайте также по теме