ГолосUA
14:27 27/12/2009

Пенсійний фонд у Севастополі сподівається отримати 9 мільйонів гривень боргу від Чорноморського флоту Росії

Будівельне управління Чорноморського флоту Міністерства оборони РФ заборгувало Пенсійному фонду в Україні 9 млн грн. У ПФ сподіваються повернути заборгованість за допомогою судів.

Головне управління Пенсійного фонду України в місті Севастополі в суді виграло апеляцію на рішення суду першої інстанції про зняття банкрутства з Будівельного управління Чорноморського флоту Міністерства оборони РФ

Про це повідомила начальник Головного керування ПФУ в Севстополі Тетяна Кравцова.

За інформацією Кравцової, Будівельне управління ЧФ — "це на сьогодні найбільший боржник, вони заборгували нам понад 9 млн грн. І ми сьогодні дуже щільно працюємо із цим підприємством".

Як додала вона, "підприємство виграло в нас суд першої інстанції (після того, як ГУ ПФУ оголосило його банкрутом — ред), але потім ми виграли в них суд в апеляційній інстанції".

"Вони (БУ ЧФ РФ — ред) навряд чи будуть подавати касацію, оскільки отут сперечатися нема про що. Якщо вони винні такі гроші, виходить, або не можуть працювати, або не в змозі працювати, і повинні бути банкрутами. Або ж вони повинні розрахуватися з нами, і ми банкрутство знімемо", — сказав начальник головкому.

За інформацією начальника головкому, "у місті кілька підприємств, яких ми оголосили банкрутами. Це "Ера", "КБ Радіозв’язку", Будівельне управління Чорноморського флоту РФ".

На 1 січня поточного року в підприємства "Будівельне управління Чорноморського флоту Міністерства оборони РФ" був борг перед ГУ ПФУ в місті Севастополі в сумі 2,7 млн грн, за станом на 1 квітня — 4 млн грн.

За станом на 1 червня борг "Будівельного управління Чорноморського флоту Міністерства оборони РФ" становив уже 5 млн 865 тис грн.

За матеріалами: УНІАН

 

Читайте также по теме