ГолосUA
15:26 30/08/2010

Передумов для внесення змін до Основного Закону поки що немає — нардеп

У Партії регіонів поки не бачать передумов для внесення змін до Конституції України.

Про це повідомив сьогодні народний депутат від фракції Партії регіонів, представник парламентського комітету з питань правової політики Владислав Забарський в ексклюзивному інтерв’ю кореспондентові Голос.UA.

В. Забарський переконаний, що нині Президент України має достатньо повноважень для того аби впливати на усю ситуацію в країні. «Я поки не бачу передумов для внесення змін до Конституції. Є досить великий масив законопроектів, яких потребує суспільство, держава, економіка. Я думаю, що буде наполеглива робота нової парламентської коаліції у складі ПР, КПУ і блоку Литвина, яка вже продемонструвала, що вона дієва, може працювати з дуже високим коефіцієнтом корисної дії», — зазначив В. Забарський.

За його словами, є ініціатива Президента України і слушна думка фахівців, що Конституція потребує змін, але цим змінам має передувати широке обговорення, проведення референдуму. «Щоб провести ці зміни технічно потрібна конституційна більшість у парламенті. Тому я не думаю що хтось буде поспішати із цими змінами», — зазначив він.

Л. Лісовська

 

Читайте также по теме