ГолосUA
18:00 30/04/2010

Перегляд Харківських угод може призвести до конфліктів в Україні — експерт

Перегляд угод, щодо перебування Чорноморського флоту в Криму призведе до спротиву в Україні.

Про це сказав заступник директора Агентства моделювання ситуацій Олексій Голобуцький на прес-конференції  

"Сьогодні багато розмов про ЧФ, і всі забули, що окрім цього в нас ще безліч проблем…..Я впевнений, що стан житлово-комунального господарства після ще однієї такої зими викличе більше хвилювання серед населення, ніж продаж навіть всього Криму, бо це стосується кожної конкретної людини кожен день", — сказав він.  

"В питанні пролонгації ЧФ РФ Партія регіонів обрала правильний строк. 25 років для наших людей, які не думають навіть на рік вперед, — це безкінечність. Тому це питання – для майбутніх поколінь, і судячи з логіки людей, яка підтверджується соціологічними даними, більшості українців по цимбалах, що буде через 25 років, і це логічно, бо за останні 20 років влада нічого не зробила, щоб у нашого населення з’явилося бажання жити для наступних поколінь, здебільшого наші люди виживають", — додав він.

Водночас експерт зазначив, що перегляд Харківських угод зчинить спротив в Україні /> "За цей час Росія максимально збільшить свій вплив в Україні, в тому числі й політичний, і буде серйозний спротив проти денонсування цих угод в самій Україні", — підсумував він.

О. Каретнікова.
 

Читайте также по теме