Ольга Черненко
18:50 26/10/2010

Пересадка глави держави на вертоліт значно зекономить бюджетні гроші — Червоненко

 

На вертольотах найвища система безпеки і у випадку пересування на цьому транспорті Президента Віктора Януковича, видатки на забезпечення безпеки глави держави знизяться.

 

Таку думку висловив заступник голови КМДА Євгеній Червоненко в ексклюзивному коментарі кореспонденту ГолосUA.

 

"Вважаю нормальним те, що Президент (Віктор Янукович — ред.) збирається пересісти на вертоліт, щоб літати на роботу. Тим більше безпека на вертольоті найбільша. Хоча тут нехай в будь-якому разі приймає рішення керівник безпеки президента. Це його відповідальність", — зазначив він.

 

Водночас він зазначив, що пересадка глави держави на вертоліт значно зекономить бюджетні гроші. "Весь супровід Президента коштує в сотні разів більше, аніж коштуватиме його переліт з "Межигір'я" до Адміністрації. Отже, всі на цьому виграють. А програють тільки паливні компанії. Бо всі в заторах на холостому ходу витрачали величезну кількість пального, поки чекали, коли проїде кортеж. Тепер цього не буде", — підкреслив він.

 

Нагадаємо, що минулого тижня з'явилась інформація, що на Парковій дорозі в Києві почалося будівництво вертолітного майданчика для Президента Віктора Януковича.

 

Читайте также по теме