Переслідування зачепило членів родини Черновецького — політолог

Мер Києва Леонід Черновецький повернувся на публіку, бо намагається якось виправити ситуацію з переслідуванням, яка стосується його самого та членів його родини.

Про це заявив політолог та політтехнолог Тарас Березовець в ексклюзивному коментарі ГолосUA.

Як повідомив політолог, він має інформацію про те, що все ж таки існує заява про відставку, підписана Леонідом Черновецьким. “І це було елементом шантажу з боку мера. Насамперед Попова, бо Попов до виборів зараз не готується і він цих виборів не хоче”, — пояснив Т. Березовець.

На переконання політтехнолога, в інтерв'ю на українському телебаченні Л. Черновецький сказав про справжні переслідування, порушені кримінальні справи проти людей з його найближчого оточення. “Щоправда, він сказав, що цих людей двоє. А в дійсності набагато більше. За моєю інформацією, порушені справи проти колишніх заступників Черновецького. Тому Черновецький повернувся не від кращого життя, а саме тому, що це переслідування зачіпає безпосередньо членів його родини”, — зазначив він.

На думку політолога, Л. Черновецький намагається зараз якось хоче цю ситуацію залагодити, тому й повернувся.

Нагадаємо, що що вчора в ефірі одного з вітчизняних телеканалів з'явився мер Києва Леонід Черновецький. До цього його кілька місяців не було на публіці. Як він пояснив, був за кордоном. Хоча співголова фракцїї блоку Леоніда Черновецького у Київраді Алла Шлапак заявила, що він нібито приймає людей в Київраді.

В. Черновецький заявив, що не писав заяву про відставку. Натомість нещодавно віце-спікер парламенту Микола Томенко заявляв, що така заява існує.

Читайте также по теме