ГолосUA
11:21 27/02/2009

Перевізники намагаються сформулювати вимоги до уряду

У Мінтрансі понад 180 представників перевізників намагаються консолідувати свої вимоги до уряду.

Як передав кореспондент Голос.UA, про це журналістам повідомив заступник міністра транспорту та зв’язку — голова Державтотрансадміністрації Леонід Сергієнко.

За його словами, в країні існують як великі асоціації, так і малі приватні перевізники, чиї вимоги різняться за змістом і нерідко суперечать один одному.

«Ми не можемо допустити, щоб на вулиці вийшли великі асоціації, тому ми сьогодні і зібрали всіх», — наголосив Л. Сергієнко. Крім того, згідно рішенням, винесеним нарадою перевізників, до Кабміну будуть подані пропозиції зі зміни до прийнятих постанов.

Нагадаємо, 26 лютого Кабінет міністрів України прийняв шість постанов, які частково задовольняють вимоги приватних перевізників, серед яких — створення мінімального переліку документів, що повинні мати перевізники при виконанні рейсів; ліцензування диспетчерських центрів при компаніях перевізників; збільшення штрафів за капотаж (здійснення незаконних перевезень міжнародними перевізниками територією України) до тисячі неоподаткованих мінімумів.

 

Читайте также по теме