ГолосUA
16:07 16/02/2010

Першим секретарем Соцпартії обрано Миколу Рудьковського

Першим секретарем Соцпартії обрано Миколу Рудьковського, повідомила прес-служба СПУ.

Сьогодні у київському будинку кіно відбулось спільне засідання Політради та центральної контрольної комісії СПУ. У заході взяли участь 119 партійців з усіх областей України.

"Після жвавого обговорення питань порядку денного були внесені зміни до керівного складу партії. Шляхом тайного голосування на альтернативній основі з двох поданих кандидатур делегати більшістю голосів обрали першим секретарем Політради Миколу Рудьковського", — повідомила прес-служба.

Голова СПУ Олександр Мороз привітав новообраного першого секретаря і зазначив, що М.Рудьковському доведеться розв’язувати ряд непростих проблем з розвитку партії, поширення її ідей, перемоги на майбутніх місцевих і парламентських виборах та побажав успіхів і наснаги у цій діяльності.

Крім цього, були обрані секретарями Політради СПУ Степан Деркач, Олексій Малиновський, Леонід Мордовець, Іван Свистак, Валентина Семенюк-Самсоненко, Віктор Суботін.

Учасники заходу підкреслили, що справа соціалістів — утвердження в Україні ладу, при якому людина буде вільною, захищеною і житиме достойно. Особливо актуально це у непрості часи, які очікують країну унаслідок правління політичних авантюристів, і тим важливіше для СПУ зайняти чільне місце у Верховній раді і місцевих парламентах, щоб мати можливість якнайефективніше захищати права і життєві потреби людей, які хочуть жити у справедливій країні.

 

Читайте также по теме