ГолосUA
19:17 15/12/2009

Петро Симоненко: На місця вже спустили наказ, скільки відсотків та за яку політичну силу слід забезпечити

Кандидат у президенти Петро Симоненко вважає, що керівників виборчих комісій та членів територіальних виборчих комісій від блоку лівих сил підкуповують та залякують кандидати-олігархи.

Про це він повідомив під час зустрічі із виборцями м. Шостка, передав кореспондент ГолосUA.

«На членів комісій чиниться тиск. Спочатку через підкуп. Коли люди відмовляються брати гроші, у хід ідуть шантаж та погрози. Такими брудними методами діють через родичів і навіть дітей. Нічого не цураються, щоб «видавити» наших представників з комісій. Особливо у тих регіонах, де у нас відчутні переваги — на Сході України, у південних областях», — відзначив кандидат у президенти.

«Сьогодні вчителі — а їх більшість у місцевих виборчкомах — розповідають мені, що до шкіл приходять кримінальні банди та відверто залякують людей, змушуючи їх відмовитися від роботи у рахунковій комісії, у територіальних виборчих комісіях», — заявив голова Компартії України.

Крім того, П. Симоненко повідомив, що представникам влади на місцях уже дали команду, скільки відсотків за яку політичну силу треба забезпечити. «Тому на людей йде колосальний тиск — погрожують звільненням з роботи, зниженням зарплати перед Новим роком», — сказав кандидат.

М. Бакушинська

 

Читайте также по теме