ГолосUA
13:37 07/05/2009

Під час ліквідації наслідків стихійного лиха в західних регіонах було виявлено порушень на 151 млн. грн.

Головне контрольно-ревізійне управління виявило порушення у використанні коштів для ліквідації наслідків стихійного лиха у західнихобластяхна суму 151 млн. грн.

Про це сьогодні на прес-конференції в Києві заявив голова контрольно-ревізійного управління Микола Сивульський, — передав кореспондент ГолосUA.

За його даними, в Івано-Франковській області було виявлено порушень на суму у 57,4 млн. грн., у Львівській на 24,5 млн. грн., у Чернівецькій на 37 млн. грн.

Зокрема,у Івано-Франковській області на шести об’єктах виявлено порушення державних будівельних норм при виконанні робіт з відновлення берегів річок генпідрядниками “Індустріальний Союз Промисловості Донбасу” та “БМ Будмеханізація”. Дані порушення призвели до безпідставного завищення вартості робіт на суму у 2, 7 млн. грн.

У Закарпатський області були встановлені випадки виплати матеріальної допомоги 110 громадянам, які не значаться у відповідних списках постраждалих. Це призвело до незаконних витрат цільових бюджетних коштів на суму у 154,5 тисяч гривень. /> Одночасно у цій же області були виявлені випадки ненарахування матеріальної допомоги 68 громадянам, в результаті чого вони не отримали 282 тисяч гривень.

К. Каплюк

 

Читайте также по теме