Людмила Мыцай
17:42 16/11/2010

Під час Львівського тижня моди вдалося зібрати 15 тисяч гривень для онкохворих дітей

 

face="Times New Roman, serif">
size="3">Під час Lviv Fashion Week, який тривав 28-31 жовтня у Львові, організатори соціального проекту “Я не один…”, що був спрямований на висвітлення проблеми хворих дітей як однієї з найбільших проблем суспільства, вдалося зібрати 15 тисяч гривень.

 

face="Times New Roman, serif">
size="3">Про це повідомив співорганізатор проекту Андрій Породко, передав ГолосUA.

 

face="Times New Roman, serif">
size="3">За його словами, під час реалізації цього проекту на рахунок, куди усі бажаючі могли перерахувати благочинні внески, надійшло 2 тис 400 грн. “Крім того, на благочинній виставці-аукціоні ми продали велику фотографію за 300 доларів — її купив том-менеджер страхової компанії “Здорово” Павло Фурсевич. Продали одну картину за 900 гривень і одну картину за 1 тисячу гривень. Решта коштів було зібрано завдяки скриньці, яка стояла у холі “Шувар-Експо”, де відбувався показ моди”, — розповів А. Породко.

 

face="Times New Roman, serif">
size="3">Зібрані кошти, за словами співорганізатора, будуть витрачені на відділення гематології для онкохворих дітей, що на вулиці Дністровській, 27. “Сьогодні-завтра організатори цього проекту мають зібратися та вирішити, на що саме будуть витрачені ці кошти. Скоріш за все ми купимо ліки для маленьких пацієнтів цього відділення. Мова йде про ліки “Аспарагіназа”, яких немає в лікарні, бо держава досі не провела тендеру, а також можливо про препарат “Біовенмоно”, який використовується під час хіміотерапії”, — додав співорганізатор.

 

Читайте также по теме