ГолосUA
11:05 25/09/2010

Під час обшуку в одній з фірм на Запоріжжі сталася стрілянина

24 вересня 2010 року близько 12.00 під час проведення слідчих дій по кримінальній справі, порушеній за ознаками ст.212 ч.3 Кримінального Кодексу України щодо директора одного з товариств з обмеженою відповідальністю Запорізької області, із травматичної зброї було поранено двох працівників підрозділу фізичного захисту Управління податкової міліції ДПА у Запорізькій області.

Про це повідомили у прес-службі ДПА України.

Працівники податкової міліції здійснювали обшук у ході розслідування цієї кримінальної справи, на проведення якого було отримано санкції відповідно до вимог закону. Обшук здійснювався за адресою, де був розташований офіс зазначеного ТОВ ( за цією ж адресою зареєстровано ще близько 150 суб’єктів господарювання, співвласником яких є одна і та ж людина). Саме ця особа-співвласник і здійснювала керівництво натовпом, намагаючись перешкодити проведенню обшуку та вилученню документів – речових доказів у кримінальній справі.

На вимоги співробітників податкової міліції припинити протиправні дії і не перешкоджати законному проведенню слідчої дії натовп не реагував.

Під час сутички кимось із натовпу було зроблено постріли із травматичної зброї внаслідок чого було поранено двох співробітників фізичного захисту. Працівники відділу фізичного захисту податкової міліції, захищаючись, провели попереджувальні вистріли вгору та в землю для припинення подальших протиправних дій.

Внаслідок отриманих травм двох працівників податкової міліції було госпіталізовано, одного з яких прооперовано. Також під час інциденту було поранено двох цивільних осіб.

Подробиці інциденту з’ясовуються працівниками прокуратури області.

 

Читайте также по теме