ГолосUA
10:14 13/05/2010

Під час перемовин з РФ можуть виникнути незаявлені урядом домовленості — Симоненко

Під час підписання угод з Російською Федерацією 17-18 травня може бути порушена незаявлена першим віце-прем’єр-міністром Андрієм Клюєвим тема для домовленостей.

Про це сказав голова Компартії України Петро Симоненко в ексклюзивному коментарі кореспонденту ГолосUA.

«Я не можу сказати чи будуть підписані або не підписані ці угоди, але Верховна Рада має повне право сьогодні прийняти закон про основні засади внутрішньої і зовнішньої політики для того, щоб надалі внормувати формування міжнародної політики для кожної посадової особи. І я думаю, що це перше що треба зробити, аби в подальшому у нас під час міжнародних переговорів не виникали внутрішні конфлікти», — заявив він.

П.Симоненко також наголосив, що треба враховувати, що «міждержавні стосунки і переговори, тому і називаються переговорами, що під час їх обговорюються різні пропозиції».

«Справді, заздалегідь готуються основні пропозиції та пункти переговорів, тобто порядок денний, але я допускаю, що все може виникнути під час переговорів і нам треба оцінювати зміст цих переговорів не криками у парламенті, а після того, як ці перемовини відбудуться і ми побачимо які будуть наслідки та що виграє або програє Україна», — сказав лідер комуністів.

О.Каретнікова />  

Читайте также по теме