ГолосUA
06:02 17/11/2009

Під час суду над заарештованим за хабар заммера Вишневого влаштувала бійку

На судовому засіданні 16 листопада було продовжено на два місця термін утримання під вартою першого заступника мера Вишневого Володимира Стужука, якому висунуто звинувачення в хабарництві.

Слуханні у справі пройшли в Києво-Святошинському районному суді. 12 депутатів міськради Вишневого та кілька посадовців з виконавчого комітету передали клопотання про взяття Стужука на поруки, але суд не задовольнив його.

Засідання не обійшлося і без інцидентів – дружина Стужука Ольга спровокувала бійку. Жінка намагалася перешкоджати роботі оператора місцевої незалежної телестудії "Регіон" Андрія Лося й розбила йому окуляри.

Нагадаємо, 17 вересня Стужука було затримано при отриманні хабара в розмірі 2,5 млн грн. Це мало бути першою частиною хабара – він вимагав майже 5 мільйонів у підприємця за виділення під будівництво комерційного центру 10 гектарів міської землі.

Як розповів депутат міської ради Вишневого Андрій Куць, місто на сьогодні фактично залишилося без керівництва: міський голова Анатолій Гошко перебуває на лікарняному (госпіталізований), першого заступника Стужука утримують під вартою, посада секретаря міської ради вакантна, виконком не має кворуму, а депутати протягом двох місяців не можуть зібратися на сесію.

За матеріалами: ТСН 

Читайте также по теме