Під час виборчої кампанії «Батьківщина» мала проблеми у двох третинах областей — Шкіль

 

 

 

Під час виборчої кампанії партія «Всеукраїнське об'єднання «Батьківщина» мала проблеми у двох третинах областей.

 

Про це заявив народний депутат, заступник голови фракції БЮТ Андрій Шкіль у ефірі «5 каналу», передав кореспондент ГолосUA.

 

«Батьківщина» під час виборчих перегонів мала проблеми у більшості областей, лише приблизно у третині областей такого не було. Я не знаю, чи є таке у якійсь країні – щоб партію не допускали до виборів? Це українське ноу-хау, напевно», — сказав він.

 

Сила тиску, повідомив народний депутат, залежала від впливовості міських чи обласних рад. Там, де є вагомою міська рада, події відбувалися навколо неї – так сталося у Луганську, Тернополі, Львові. Він також додав, що у Київській області частина списків «Батьківщини» до районних рад сфальшовані, а частина ні.

 

Водночас народний депутат вважає, що його політсила не втрачає свої позиції, а, навпаки, їх набуває. «Але, скажімо так, втрачаємо можливість донести їх до виборця, бо влада просто усуває нас від процесу виборів», — підкреслив він.

 

Нагадаємо, «Батьківщина» не має наміру визнавати результати виборів на Львівщині та Київщині, про що вже заявила лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко.

 

Читайте также по теме