ГолосUA
18:38 30/09/2010

Підготовка до зими Прикарпаття виходить на фінішну пряму

До 1 листопада ВАТ “Прикарпаттяобленерго” зобов’язалося виконати усі заходи з підготовки енергетичного господарства області до зимового періоду, коли «припадає максимальне навантаження на електромережі».  

Про це кореспонденту ГолосUA повідомили в прес-службі ВАТ “Прикарпаттяобленерго”.

“У жовтні пройде налагодження пристроїв релейного захисту, автоматики і телемеханіки, закінчиться перебудова електромереж згідно з інвестиційною програмою підприємства та завершиться ліквідація в електромережах наслідків літньої повені”,- пояснив заступник технічного директора ВАТ «Прикарпаттяобленерго» Роман Кумгир.

Особливо важливим перед початком осіннього похолодання, розповіли в обленерго, було завершення капітального ремонту силового трансформатора на підстанції Тлумач, заміна силового трансформатора на підстанції Ворохта-110 кВ, заміна масляних вимикачів 110 кВ на елегазові на підстанціях Косів-110 кВ і Долина-110 кВ та масляних вимикачів 35 кВ на вакуумні на підстанціях Вербилівці-35 кВ та Пасічна-35 кВ.  

Чимало зроблено в розподільчій мережі 6-10-0,4 кВ: бригади РЕМ замінили 4471 аварійну опору та 61 перевантажений трансформатор 6-10/0,4 кВ.  

Впродовж вересня тривала підготовка до зими транспортних засобів та спецтехніки, обладнання та приміщень, у тому числі, пересувних лабораторій, гаражів та ремонтних боксів.

А. Романюк

 

Читайте также по теме