ГолосUA
15:20 13/07/2010

Підготувати Податковий кодекс до другого читання до 14 липня не встигнуть — Терьохін

Профільний комітет хоче запропонувати для всенародного обговорення редакцію проекту Податкового кодексу, підготовлену членами коаліції та представниками Кабміну, як узгоджений ними варіант до другого читання.

Про це повідомив голова Комітету з питань податкової та митної політики Сергій Терьохін на засіданні комітету, передав кореспондент ГолосUA.

Зокрема він нагадав, що Верховна Рада ухвалила Постанову “Про всенародне обговорення проекту Податкового кодексу України”, прийнятого у першому читанні 17 червня 2010 року.

“Частиною другою пункту 1 зазначеної постанови парламентському комітету з питань податкової та митної політики доручено підготувати проект Податкового кодексу до другого читання з урахуванням пропозицій суб’єктів права законодавчої ініціативи до 14 липня 2010 року”, — сказав він.

Але, за словами політика, зважаючи на те, що опрацювання всіх правок, поданих суб’єктами законодавчої ініціативи, є технічно неможливим у встановлений Постановою строк, Комітет вирішив запропонувати для всенародного обговорення редакцію проекту Податкового кодексу України, підготовлену робочою групою у складі народних депутатів — членів коаліції та представників Кабінету Міністрів як узгоджений ними варіант до другого читання.

“Комітет також вирішив рекомендувати Верховній Раді прийняти рішення про продовження строку прийняття пропозицій від суб’єктів законодавчої ініціативи, який згідно із Законом “Про Регламент Верховної Ради України” закінчився 1 липня 2010 року”, — підсумував він.

О. Каретнікова />  

Читайте также по теме