Підприємці біля Адміністрації Президента стверджують, що їх вже 100 тисяч і закликають киян приєднуватися

 

Підприємці-учасники мітингу біля Адміністрації Президента закликали киян приєднуватися до акції протесту проти Податкового кодексу, а також приходити до наметового містечка та приносити мітингуючим допомогу.

 

Про це заявив один з організаторів мітингу Павло Нусс під час виступу зі сцени, передав кореспондент ГолосUA.

 

Він також закликав провідні телеканали показувати людям достовірні новини. “Нас тут не 5 тисяч, як це передав “5 канал”, це не правда. Нас тут до 100 тисяч”, — сказав П. Нусс.

 

Разом із тим, як зазначив один із офіцерів правоохоронних органів, що охороняють правопорядок під час акції, наразі на вул. Банковій не може поміститися більше 50 тисяч мітингуючих.

 

Організатори акції прийняли рішення чекати на відповідь на звернення з вимогою ветувати Податковий кодекс, що були надіслані до Президента Віктора Януковича. Після цього частина учасників акції повернеться на Майдан Незалежності.

 

П. Нусс зазначив, що Спілка письменників України надала своє приміщення організаторам для розміщення організаційного комітету. У Маріїнському парку розташоване наметове містечко підприємців, де за словами П. Нусса, представники малого бізнесу з різних регіонів України зможуть переночувати, що дозволить проводити безстроковий мітинг до отримання остаточної інформації.

Читайте также по теме
ГолосUA
09:46 20/07/2024

Кабинет министров Украины предлагает включить в перечень обязанностей налогоплательщиков проводить по требованию...