ГолосUA
17:49 16/03/2010

Підприємці мають намір страйкувати через відставку Кужель

Підприємці мають намір 19 березня провести страйк під стінами Адміністрації Президента у разі ухвалення Кабінетом міністрів рішення про відставку голови Державного комітету з питань регуляторної політики та підприємництва Олександри Кужель.

Про це заявила голова Миколаївської обласної фармацевтичної асоціації "ФармРада" Олена Прудникова.

"Ми зверталися до Президента України, до Прем’єр-міністра з телеграмами залишити на посаді голови Держкомпідприємництва Олександра Кужель як єдиного чесного і некорумпованого чиновника. Але сьогодні ми бачимо, що процес іде — звільняються начальники, заступники відомств", — зазначила О. Прудникова.

За її словами, на посаду голови Держкомпідприємництва може бути призначений колишній керівник комітету Костянтин Ващенко.

"За період, поки Олександра Володимирівна очолює комітет, спільно з Радою підприємців при Кабінеті Міністрів була проведена колосальна робота: було прийнято понад 130 постанов Кабміну, поданих комітетом, які так чи інакше спрощували системи в різних областях", — наголосила голова Федерація профсоюзу малого і сеореднього бізнесу Наталя Кожевіна.

Нагадаємо, у ЗМІ з’явилася інформація про те, що О. Кужель звільнена з посади голови Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва. Сьогодні О. Кужель дізналася про існування розпорядження про її звільнення і призначення виконувачем обов’язків Володимира Загороднього, до цього обіймав посаду першого заступника голови Держкомпідприємництва.

За матеріалами: Дело, Ліга

 

Читайте также по теме