Підприємці мають не йти з Майдану, хоча б до четверга — Стецьків

 

face="Times New Roman, serif">Підприємці мають не йти з Майдану до четверга, коли Президент подасть до парламенту свої пропозиції щодо змін у Податковий кодекс.

 

face="Times New Roman, serif">Про це заявив народний депутат, представник фракції НУ-НС Тарас Стецьків у ексклюзивному коментарі кореспонденту ГолосUA.

 

face="Times New Roman, serif">Це (вето Президента на Податковий кодекс — ред.) є першою серйозною перемогою підприємців. Я вважаю, що лише так це треба трактувати. На мою думку, наметове містечко на цьому етапі можна і згорнути до кінця тижня. Можливо, після четверга, коли Верховна Рада має розглянути поправки до прийнятого Податкового кодексу. На четвер нібито планується внесення поправок до Податкового кодексу, тому до четверга цей наметовий табір виправданий”, — сказав він.

 

face="Times New Roman, serif">Водночас Т. Стецьків додав, що у випадку, якщо влада зігнорує, або обмане підприємців, чого, на його думку, виключати не можна, підприємцям треба готуватися до нового витка протистояння з владою. “Янукович міг просто зробити тактичний хід, наклавши “вето”, а потім почнуться косметичні зміни. Тоді, напевно, треба продовжити протистояння, можливо, вже після Нового року”, — вважає він.

Читайте также по теме