Підприємці не дуже радіють президентському вето

 

Підприємці на Майдані Незалежності вважають, що Президент Віктор Янукович повинен повністю відхилити проект Податкового кодексу та доручити розробку нового на основі пропозицій малих підприємців.

 

Про це заявив керівник інформаційного штабу центрального штабу порятунку українського підприємництва Олександр Дорош на прес-конференції у Києві, передав кореспондент ГолосUA.

 

Ми не дуже радіємо цьому вето, тому що підприємництво країни ставило чітку вимогу: вето всього Податкового кодексу. Місто волі (наметове містечко на Майдані — ред.) — стоїть і стоятиме доти, доки ми не переконаємося, що після правильного кроку Президента, тобто накладення вето, не буде інших неправильних дій”, — сказав О. Дорош.

 

За його словами, Податковий кодекс має бути повністю скасований, а новий проект має розроблятися із залученням пропозицій підприємців. На таку роботу, за словами О. Дороша, може бути витрачено близько 3 — 4 місяців. “Поспішати не треба. За цей час ми зможемо зробити правильний кодекс”, — зазначив керівник інформаційного штабу центрального штабу порятунку українського підприємництва.

Читайте также по теме
ГолосUA
09:46 20/07/2024

Кабинет министров Украины предлагает включить в перечень обязанностей налогоплательщиков проводить по требованию...