Підприємці не стримали слова й пішли з-під стін Верховної Ради

 

Не зважаючи на обіцяні протести проти прийняття Податкового кодексу, які мали проводитися під стінами парламенту до четверга, 18 листопада, сьогодні, в середу, пікетувальники не прийшли скандувати.

Про це повідомив кореспондент ГолосUA.

Нагадаємо, що вчора, 16 листопада, лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов заявив, що Верховна Рада України прийме Податковий кодекс у цілому в четвер, 18 листопада. Крім того, він наголосив, що у вівторок прийняти Податковий кодекс неможливо, оскільки це "об'ємний документ".

Також вчора, 16 листопада, голова Комітету захисту підприємництва при опозиційному уряді Оксана Продан заявила, що малі та середні підприємці, які проводять акцію протесту проти ухвалення Податкового кодексу, протестуватимуть під парламентом до четверга. Про це вона повідомила після зустрічі делегатів від протестувальників з лідером фракції Партії регіонів. За словами Оксани Продан, учасники акції протесту прибули з різних регіонів країни з наметами та теплими речами та мають намір залишитись до закінчення розгляду проекту Податкового кодексу.

Читайте также по теме
ГолосUA
09:46 20/07/2024

Кабинет министров Украины предлагает включить в перечень обязанностей налогоплательщиков проводить по требованию...