Ольга Черненко
19:35 16/11/2010

Підприємці не зможуть відмінити Податковий кодекс, бо діють неорганізовано — політолог

 

face="Times New Roman, serif">
size="3">Представникам дрібного та середнього бізнесу не вдасться домогтися відміни Податкового кодексу. 

face="Times New Roman, serif">
size="3">Таку думку висловив політолог Віктор Небоженко в ексклюзивному коментарі кореспонденту ГолосUA.

face="Times New Roman, serif">
size="3">Наразі нічого не зможуть зробити представники дрібного і середнього бізнесу. Видно, що влада зі своєї сторони вперлася рогами і не збирається відступати. Бюджет же треба якось наповнювати”, — наголосив він.

face="Times New Roman, serif">
size="3">При цьому В. Небоженко наголосив на неорганізованості дій самих представників малого та середнього бізнесу. “А ще в них немає справжнього лідера. І вони ще таки апатичні. Але це нікуди не відійде. Бо це реальне приниження їхніх інтересів. І скоро дрібний бізнес опиниться на межі виживання”, — підкреслив він.

face="Times New Roman, serif">
size="3">Також експерт зауважив, що підприємці втратили довіру і до дій та слів опозиції. “Проблема відсутності лідера дуже явна. Люди нині вже не вірять Тимошенко. Тому що команда, яка її оточує, вже не викликає захоплення. Поки вона одна, в неї прекрасний контакт з людьми, з аудиторією. Як тільки з'являється її оточення, все зникає”, — сказав В. Небоженко.

face="Times New Roman, serif">
size="3">Нагадаємо, підприємці організували під стінами парламенту акції протесту проти прийняття Податкового кодексу. Вимагають відкласти його прийняття.

Читайте также по теме