Підприємці повернуться на мітинг завтра, під час розгляду Податкового кодексу, — Ляпіна

 

Представники малого та середнього бізнесу знову вийдуть під стіни Верховної Ради 18 листопада, під час продовження розгляду проекту Податкового кодексу.

Про це в інтерв'ю кореспондентові ГолосUA сказала народний депутат від "Нашої України-Народної Самооборони" Ксенія Ляпіна.

Зокрема, вона наголосила, що сьогодні підприємці не протестують, бо депутати не розглядають проект Податкового кодексу. “Оскільки в порядку денному Верховної Ради сьогодні — опозиційні питання, а Податковий кодекс не розглядається, мітингувальники вирішили не протестувати під стінами парламенту”, — пояснила К. Ляпіна.

При цьому нардеп додала, що завтра, у день розгляду вищезазначеного документу, підприємці відновлять акцію протесту у такій самій чисельності, як і вчора.

Нагадаємо, 16 листопада під будівлею Верховної Ради проти проекту Подактового кодексу протестували близько 30 тисяч представників малого та середнього бізнесу.

Додамо, що народні депутати сьогодні не обговорюють проект Податкового кодексу, а, зокрема, займаються ратифікацією низки документів.

Читайте также по теме
ГолосUA
09:46 20/07/2024

Кабинет министров Украины предлагает включить в перечень обязанностей налогоплательщиков проводить по требованию...