Підприємці ще не готували звернення до Президента з приводу Податкового кодексу?

 

Підприємці досі ще не готували звернення на ім'я Президента Віктора Януковича стосовно накладення вето на Податковий кодекс.

 

Про це повідомив секретар Координаційної Ради працівників ринків України Володимир Мартиненко на прес-конференції у Києві, передав кореспондент ГолосUA.

 

Він пояснив, що наразі представники малого бізнесу України не готували звернення до глави держави із проханням накласти вето на щойно прийнятий Податковий кодекс. “Ми наперед нічого не готували. Ми чекаємо подальших дій Литвина (спікер парламенту — ред.) та самого Президента”, — сказав він.

 

При цьому В. Мартиненко нагадав, що за умови підписання Президентом документа, підприємці ініціюватимуть референдум на підтримку відставки усього парламенту та Президента. “Якщо Президент підпише Податковий кодекс, то буде ініційований збір підписів з метою проведення референдуму щодо висловлення недовіри Верховній Раді і Президентові. Тобто ініціювання дострокових парламентських і президентських виборів”, — сказав представник підприємців.

 

Читайте также по теме
ГолосUA
09:46 20/07/2024

Кабинет министров Украины предлагает включить в перечень обязанностей налогоплательщиков проводить по требованию...