Підприємці-страйкарі готові прийняти допомогу від будь-якої політичної сили

 

size="3">Страйкарі готові прийняти допомогу від будь-якої політичної сили і не бояться звинувачень у заполітизованості своїх дій.

 

size="3">Про це заявив секретар Координаційної ради ринків України Володимир Мартиненко в ексклюзивному коментарі кореспонденту ГолосUA.

 

size="3">Злагодженість страйкарів викликає побажання кращого. Є досить багато провокацій, є досить багато політичних сил, які хочуть трошки вирізнитися”, — сказав він.

 

size="3">При цьому В. Мартиненко повідомив, що за різними підрахунками самих підприємців, їх біля Адміністрації Президента зібралося близько 50-70 тис. осіб. “Настрій у людей досить гарячий, але ми закликаємо, щоб не було провокацій”, — додав секретар Координаційної ради ринків України.

 

size="3">Наразі по Інститутській вверх вистроїлися автобуси з “Беркутом”. Ми намагаємось зробити коридор, щоб ці автобуси пропустити ”, — додав В. Мартиненко.

 

size="3">В. Мартиненко також підкреслив, що підприємці наразі не відмовляться від будь-якої допомоги з боку політичних сил. “Ми приймемо будь-яку допомогу політичних сил, але щоб це не була політична провокація. Тому що я знаю у нас вимоги економічні, не політичні”, — наголосив він.

 

size="3">Водночас, В. Мартиненко наголосив, що підприємці не бояться звинувачень у заполітизованості своїх дій, в разі, якщо вони приймуть допомогу від політичних сил. “Ні, ми не боїмося звинувачень у заполітизованості. Тому що люди зібралися зі своїми чесними економічними вимогами. Тобто тут немає на площі тих людей, які б підтримували ту чи іншу політичну силу. При цьому тут знаходяться всі політичні сили, які висловили бажання нам допомогти”, — заявив В. Мартиненко.

 

size="3">Нагадаємо, лідер партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко наголосила, що її політична сила стала першою, хто підтримав акції підприємців. При цьому також вона висловила думку, що підприємці без підтримки політичних сил не зможуть домогтися свого.

 

Читайте также по теме