Підприємці створили ініціативну групу, яка пояснить Президенту, чому вето необхідне

 

size="3">Підприємці створили ініціативну групу з семи чоловік, що уповноважена вести переговори з владою.

size="3">Про це в ексклюзивному інтерв'ю журналісту ГолосUA повідомив голова Асамблеї громадських організацій малого та середнього бізнесу, член ініціативної групи Ігор Гурняк.

size="3">«Ми створили ініціативну групу, вона складається з семи чоловік. Там є більш-менш рівне представництво від найбільш масових організаторів акції у Києві. Ініціативна група має право вести переговори. У нас є дуже чітка позиція і вона є незмінною — це накладення Президентом вето. Ми на поступки, поправки чи зміни окремих статей не йдемо. Це є єдина вимога того стотисячного Майдану, який збирався вчора», — сказав він.

size="3">За словами І. Гурняка, до складу координаційної ради входить кілька представників від Асамблеї громадських організацій малого та середнього бізнесу, Оксана Продан, що є представником мітингуючих у органах влади, представники від Конфедерації вільних профспілок та представники руху «КУПР». «Ця група може бути розширена… Вона виконує виключно формальні, я б сказав, роз'яснювальні функції. До складу групи входять люди, що здатні пояснити, чому президентське вето необхідне в ситуації, що склалася. Ця група не має жодних інших повноважень щодо поправок чи якихось інших дій», — сказав він.

size="3">Нагадаємо, у центрі Києва вже кілька днів проходить численний мітинг представників малого та середнього бізнесу. Вони вимагають від Президента Віктора Януковича накладення вето на Податковий кодекс в цілому. Підприємців, за їх заявами, не влаштує часткове вето на певні положення документа. 

Читайте также по теме
ГолосUA
09:46 20/07/2024

Кабинет министров Украины предлагает включить в перечень обязанностей налогоплательщиков проводить по требованию...