Підприємці їдуть по регіонах роз’яснювати наслідки прийняття Податкового кодексу та гуртуватися — член координаційної ради

 

Підприємці їдуть по регіонах роз'яснювати наслідки прийняття Податкового кодексу та налагоджувати зв'язки з іншими протестними середовищами.

Про це заявив представник Всеукраїнського громадського руху “Відсіч” Михайло Свистович у ексклюзивному коментарі кореспонденту ГолосUA.

“Ми вирішили, що зараз нам потрібно застосувати інші методи, окрім Майдану, від якого ми не відмовляємося. Ми плануємо почати широку роз'яснювальну роботу серед населення та підприємців”, — сказав він.

Тому активісти громадського спротиву планують роз'їхатись по регіонах й проводитимуть акції на місцях. “Вони займаються роз'ясненням, що таке Податковий кодекс, що ми маємо маленьку перемогу, але це нас не влаштовує. Бо у зміненому кодексі залишається ще багато загроз. Будемо пояснювати, чим цей Податковий кодекс для людей закінчиться — підвищаться ціни, знищиться конкуренція”, — розповів він.

За словами М. Свистовича, підприємцям необхідно об'єднатися з іншими протестними середовищами. “Нам треба визначитись, хто ще стоїть на наших позиціях, і всі ми будемо формувати цей рух. Але це буде горизонтальний рух. Він, можливо, не буде мати назви, діятиме на засадах координації, комунікації — тут люди вже перезнайомились, налагодили стосунки”, — додав він.

За інформацією представника координаційної ради, сьогодні близько 30-ти громадських організацій на Майдані Незалежності висловили підприємцям свою підтримку та підписали спільну заяву.

Читайте также по теме
ГолосUA
09:46 20/07/2024

Кабинет министров Украины предлагает включить в перечень обязанностей налогоплательщиков проводить по требованию...