ГолосUA
18:55 05/03/2010

Підстав для проведення імпічменту Януковичу немає — Є. Копатько

Підстав для проведення імпічменту президенту Віктору Януковичу немає.

Про це в ексклюзивному інтерв’ю кореспонденту ГолосUA заявив директор компанії «Reseach & Breanding group» Євген Копатько.

“Я вважаю, що підстав для проведення імпічменту немає і це продовження цілої низки помилок, котрі здійснює Ю.Тимошенко. Як вона може зараз ініціювати імпічмент? А до того, я впевнений, що вона не отримає підтримки. Крім того, по-перше юридичних підстав для цього немає. А по друге, є результати виборів та багато іншого. Я вважаю, що ця тема навіть не варта серйозного обговорення”, — відзначив він.

При цьому політолог зауважив, що “зараз йде перегрупування сил, які будуть вважатись опозицією, і ті хто будуть незадоволені приходом до влади Януковича або ті, хто буде ображений, якщо їм не вдасться отримати певні преференції після виборів — стануть її підтримкою”.

“Процес формування опозиції проходить і я вважаю, що централізованих якихось дій не буде, тим паче, що Тимошенко зараз у відпустці”, — додав він.

Нагадаємо, 5 березня колишній міністр внутрішніх справ, лідер громадського руху "Народна самооборона" Юрій Луценко спрогнозував, що лідер блоку свого імені Юлія Тимошенко спробує ініціювати імпічмент Президента Віктора Януковича.

О.Оснач

 

Читайте также по теме