Питання про депутатів-сумісників не розглядатиметься на поточному пленарному тижні

Питання про депутатів-сумісників у Верховній Раді на наступній сесії в лютому.

Про це сказав депутат від Партії регіонів Олександр Стоян кореспонденту ГолосUA.

Зокрема, коментуючи вчорашні вимоги опозиції, щодо того, що питання про депутатів-сумісників має бути розглянуте до кінця поточного тижня, депутат зазначив, що, зважаючи на малу кількість часу, вони просто не встигнуть цього зробити. “У порядку денному сьогодні цього питання немає. І наврядчи завтра, коли у нас запланована година запитань до уряду, ми візьмемося за нього. Окрім того, наскільки я знаю, питання ще повністю не підготовлено, принаймні на стільки, аби його повноцінно розглядати у сесійній залі. Бо, якщо говорити про депутатів-сумісників, то вони є не тільки у нашій партії”, — зауважив він.

При цьому політик спрогнозував, що швидше за все. Питання про депутатів-сумісників буде розглянуто на початку лютого. “Буде у нас нова сесія, і орієнтовно в перший її тиждень, ми візьмемося за це спірне питання”, — розповів він.

Водночас, коментуючи ще одну вимогу опозиції, аби після вчорашньої доповіді заступника Генпрокурора Євгена Блажівського, в парламенті ще раз виступав Генеральний Прокурор Віктор Пшонка, Олександр Стоян висловив нерозуміння позиції опонентів влади. “На мою думку, вони використовують цю ситуацію, як піар-акцію. Інакше, як безглуздою, я цю вимогу назвати не можу. Генпрокуратура звітувала у нас двічі і двічі не на користь опозиції. Не думаю, що від того, що в парламент прийде В. Пшонка інформація, яку він надасть, якимось чином зміниться”, — сказав депутат.

Що ж до вимоги про інформацію про бійку у парламенті 16 грудня, депутат зазначив, що інформація вже була надана і тому “це питання вичерпане”.

 

 

Читайте также по теме