ГолосUA
06:35 07/04/2010

Платіні прибуває в Україну з перевіркою

Сьогодні, 7 березня президент УЄФА Мішель Платіні прибуває з дводенним візитом в Україну, яка разом з Польщею прийме фінальну стадію Євро-2012. Платіні проінспектує хід підготовки до проведення європейської першості, до старту якого залишилося трохи більше двох років.

Про це йдеться у повідомленні на офіційному сайті УЄФА.

Разом з Мішелем Платіні до України прибудуть віце-президент європейського футбольного союзу Маріос Лефкарітіс і керівні чини адміністрації УЄФА. Делегація відвідає всі чотири українських міста, в яких заплановано проведення матчів турніру: Київ, Донецьк, Харків і Львів.

До складу делегації, що приймає гостей увійдуть голова Федерації футболу України Григорій Суркіс, директор Євро-2012 з боку України Маркіян Лубківський, а також представники уряду України, включно з віце-прем’єром країни Борисом Колесниковим.

У ході візиту представники УЄФА будуть проінформовані про темпи підготовки міст-організаторів до фінального турніру. Вони відвідають всі чотири стадіони, які прийматимуть матчі європейської першості в Україні.

У четвер, 8 квітня, Платіні зустрінеться в Києві з президентом України Віктором Януковичем.

Нагадаємо, фінальна стадія Євро-2012 пройде з 8 червня по 1 липня 2012 року на території Польщі та України. Це буде третій чемпіонат Європи, фінальний турнір якого відбудеться на території двох держав. Євро-2000 спільно організовували Бельгія і Нідерланди, а Євро-2008 пройшов в Австрії та Швейцарії.

У Польщі матчі турніру проведуть у містах Гданськ, Познань, Варшава і Вроцлав.

Нагадаємо, візит Платіні до України планувався на 4-5 лютого, але був перенесений через негоду.

За матеріалами: Подробности

 

Читайте также по теме