ГолосUA
13:41 10/05/2010

Платіні знову каже, що Україну можуть позбавити Євро-2012

Президент Європейського футбольного Союзу (УЄФА) Мішель Платіні знову заявив, що УЄФА може відібрати в України право на організацію чемпіонату Європу з футболу 2012 в разі, якщо в необхідний строк не буде завершено реконструкцію Національного спортивного комплексу "Олімпійський" у Києві.

Про це очільник УЄФА сказав в інтерв’ю офіційному сайту Німецького футбольного Союзу (НФС) напередодні фіналу Ліги Європи УЄФА, що відбудеться в найближчу середу в німецькому Гамбурзі. "Виконавчий комітет УЄФА давно прийняв рішення, що без Києва не буде Євро в Україні", — наголосив Платіні.

Він також заявив, що новий президент України Віктор Янукович під час нещодавнього візиту Платіні до України надав президентові УЄФА гарантії того, що наша країна виконає усі взяті на себе зобов’язання. "Завжди важко, коли відбувається зміна уряду. Але новий президент запевнив мене, що його країна виконає всі необхідні роботи в строк до Євро-2012. Звичайно, ми пильно стежитимемо за тим, що відбувається в Україні", — сказав Мішель Платіні.

Також головний європейський футбольний чиновник повідомив про можливість проведення матчів чемпіонату у шести польських містах, а також на  стадіонах Німеччини чи Угорщини. "Але я хочу наголосити, що ми не думаємо про це зараз. Ми впевнені, що Україна завершить усі необхідні роботи в строк і Євро-2012 відбудеться там, де й планувалося", — додав Платіні.

За матеріалами: 2012ua.net  

Читайте также по теме