ГолосUA
05:09 07/10/2009

Подання до суду щодо можливості критикувати Тимошенко було помилковим

 Подання Блоку Юлії Тимошенко до Печерського районного суду м. Києва з приводу заборони будь-якої недобросовісної реклами про діяльність Прем’єр-міністра було політичною помилкою.

Таку думку в ефірі «5 каналу» висловив директор Агентства моделювання ситуацій /> Віталій Бала, передав кореспондент ГолосUA.

«З моєї точки зору, це була помилка, цього не потрібно було робити. Бо це дало підстави опонентам для серйозної критики, для збурення громадськості, і у першу чергу – журналістського середовища, завдяки тому, що нібито є бажання встановити цензуру», — наголосив політолог.

За словами В. Бали, для подання БЮТ, можливо, й існували юридичні підстави, «адже ми бачимо, що війна йде, насправді, без правил». Але з точки зору політичної доцільності цього не треба було робити.

«Слава Богу, що вони зуміли це відкликати», — вважає політолог.

На думку Бали, «це все рівно не дало того результату, на який розраховували люди, які спонукали до прийняття рішення про подання до суду».

Нагадаємо, «бютівець» Микола Томенко в ефірі одного з телевізійних ток-шоу нещодавно заявив, що БЮТ прийняв рішення про відкликання позову до Печерського районного суду. Києва.

І. Носальська  

 

Читайте также по теме