Податківці вирішили консультувати платників податків навіть у вихідні

 

size="4">Державна податкова адміністрація створить консультаційні центри для надання інформаційної допомоги, що працюватимуть навіть у вихідні.

 

size="4">Про це повідомив заступник голови ДПА Сергій Лєкарь журналістам, передав кореспондент ГолосUA.

 

size="4">Зокрема, він уточнив, що податкова повністю готова до надання якісних послуг платникам податків. “Нині керівником податкової служби прийнято ряд рішень і розпоряджень, які пов'язані зі створенням консультаційних центрів, проведення відповідних семінарів, організації роботи податкової інспекції з подовженим робочим днем”.

 

size="4">Посадовець уточнив, що мова йде про те, що податковій інспекції працюватимуть навіть у вихідні дні. Водночас, працівники прес-служби ДПА уточнили, що відповідний наказ про створення центрів було видано у четвер, 9 грудня. Ним, зокрема, передбачено, що вже у суботу, 11 грудня, всі податкові в Україні мають звітувати про створення консультаційних центрів.

 

size="4">Також у прес-службі уточнили, що центри працюватимуть з 9 ранку до 9 вечора. За інформацією прес-служби ДПА, у Києві консультаційні центри вже створено. Платники податків можуть звертатися за телефоном 461-77-00.

 

 

Читайте также по теме