Податкові зміни суттєво на український бізнес не вплинуть, проте стимулюватимуть економіку — «регіонал»

 

face="Arial, sans-serif">Запропоновані податкові зміни суттєво на український бізнес не вплинуть, проте стимулюватимуть економічний розвиток

 

face="Arial, sans-serif">Таку точку зору висловив член парламентського Комітету з питань економічної політики, народній депутат від фракції Партії регіонів Олексій Плотніков у коментарі кореспонденту ГолосUA.

 

face="Arial, sans-serif">«Запропоновані зміни — я не думаю, що вони вплинуть суттєво», — сказав він.

 

face="Arial, sans-serif">За словами народного депутата, для малого бізнесу, дійсно, відбуваються більш суттєві зміни — потрібно буде більш прискіпливо вести бухгалтерський облік. А декому прийдеться перейти на загальну систему оподаткування, адже частково скорочені види діяльності, що обкладаються єдиним податком. «А що стосується великого бізнесу — вони у цьому середовищі звикли працювати, а воно, умовно кажучи, не змінюється», — додав він.

 

face="Arial, sans-serif">Водночас О. Плотніков вважає, що за рахунок поступового зниження податку на прибуток на 9% та податку на додану вартість на 4% стимулюватиметься економічна активність. Це, впевнений він, скоро стане відчутним для будь-якого бізнесу, котрий перебуватиме на загальній системі оподаткування.

 

face="Arial, sans-serif"> 

Читайте также по теме