ГолосUA
10:29 29/05/2009

Поки Дурдинця шукають за кордоном, він підписує документи у Наливайченка

Заступник голови Служби безпеки України Тиберій Дурдинець знаходиться на території України і готовий до співпраці з Генеральною прокуратурою, повідомила «Українська правда».

Про це сьогодні під час брифінгу заявив голова СБУ Валентин Наливайченко, коментуючи інформацію про те, що Т. Дурдинець начебто переховується від слідства за кордоном. />  

В. Наливайченко зазначив, що у четвер він зустрічався з Т. Дурдинцем, який підписував документи, необхідні для розслідування порушеної Генпрокуратурою кримінальної справи стосовно нього.
 

В. Наливайченко заявив, що посадові особи СБУ надають всі необхідні свідчення Генеральній прокуратурі і готові робити це далі.
«Як тільки він (Дурдинець — ред.) повертається з лікарняного, він буде співпрацювати, як і ми всі, з відповідною слідчою групою у прокуратурі», — сказав В. Наливайченко.
 

При цьому він зауважив, що Генеральна прокуратура є наглядовою інстанцією для СБУ.
«Тому немає ніякої сенсації. Діяльність однієї державної установи під наглядом іншої державної установи», — сказав голова СБУ.

Нагадаємо, Т. Дурдинця було оголошено в міжнародний розшук. У четвер заступник генпрокурора заявив, що Т. Дурдинець, скоріше за все, перебуває за кордоном.

 

Читайте также по теме