ГолосUA
13:33 28/01/2009

Політика Ющенка має всі ознаки державної зради — депутат Алексєєв

“Заява міністра закордонних справ України Огризка що, цитую, “настав час позбутися від стеореотипів і штампів братства, історичної єдності та інших речей” у відносинах з Росією, — це свідома провокація, яка, безперечно, санкціонована президентом Ющенком та спрямована на нагнітання напруги у відносинах між нашими країнами та народами, аж до провокації збройного конфлікту та окупації Криму натовськими військами”.

Як повідомила ГолосUA прес-служба КПУ, так народний депутат України, другий секретар ЦК КПУ Ігор Алексеєв прокоментував останні події у зовнішній політиці України.

“Історична єдність це не штамп — це історична реальність. Це спільні героїчні і трагічні сторінки, це спільна духовність і культура, спільна релігія. Протягом тисячоліть, слов’янські народи, які мешкали на просторах Східної Європи, разом і творили свою цивілізацію – спільну цивілізацію”, — додав народний депутат.

Ігор Алексеєв наголосив, що після провалу антиросійського “бліцкригу” Саакашвілі, підтриманого Ющенком, та скандалу з незаконними поставками української зброї до Грузії, а також в інші “гарячі точки”, наприклад, до Африки (досі сомалійські пірати утримують екіпаж судна “Фаїна” з вантажем танків та “Градів”). Після провалу з “газовою атакою” на Європу, яка мала на меті скомпроментувати Росію, вбити клина між нею та Євросоюзом і, нарешті, встановити повний контроль американських корпорацій над ГТС України, а відповідно, посилити свій геополітичний контроль над Європою, Ющенко та його оточення вдалися до нових міждержавних провокаций.

“Останні заяви МЗС щодо україно-російських відносин, спроби розірвати Великий договір між нашими країнами, за яким ЧФ РФ базується в Севастополі до 2017 року, — це відверте порушення норм міжнародного права та злочинні дії, які мають на меті створити з Росії образ ворога, ототожнити “українську національну ідею” зі “священною війною проти москалів”, — наголосив Ігор Алексеєв.

Він також підкреслив, що саме політика Ющенка та його прибічників носить відверто антидержавний характер і має всі ознаки державної зради.

“Така політика і в економічному, і в політичному сенсі веде до перетворення України на державу-ізгоя, а наш народ до вимирання. Не буде народу — не буде і України, залишиться лише зпустошена територія”, — наголосив Ігор Алексеєв.

 

Читайте также по теме