ГолосUA
15:30 22/03/2010

Політолог пообіцяв розповісти, якими студентами були «регіонали»

Політолог Дмитро Видрін пообіцяв докладно розповісти, якими студентами були деякі члени Партії регіонів, яких Центральна виборча комісія сьогодні зареєструвала як народних депутатів.

Про це він сказав кореспонденту ГолосUA, відповідаючи на запитання щодо кадрового потенціалу Партії регіонів і змін у парламенті після обрання нових нардепів.

«Я ще не дивився список, — зауважив експерт. — У старому складі партії було дуже багато моїх студентів-аспірантів. Це люди, які у мене навчались, і якими я пишався, коли вони захищали дипломи і дисертації. Я подивлюся список – і докладно розповім вам, наскільки вони були хороші, коли навчалися у мене».

Також Видрін наголосив, що у Партії регіонів скоро почнуться реформи, оскільки вона, як і інші українські партії, не відстає від часу, і «катастрофічно потребує реформ». На думку політолога, ці реформи поведуть за собою і кадрові зміни, «через партійний механізм люди будуть приведені до влади, при чому люди максимально ерудовані та знайомі із загальносвітовим досвідом, які є класними менеджерами».

Нагадаємо, що сьогодні Центральна виборча комісія під час свого засідання визнала обраними народними депутатами 22 членів Партії регіонів, які увійдуть до парламенту замість своїх колег, що посіли посади в уряді.

А. Штепура

 

Читайте также по теме