ГолосUA
18:40 26/05/2010

Половину керівних посад Черкащини віддали “старим кадрам” Кучми

На керівні посади у Черкаській області призначають “старі кадри”, які обіймали ці ж посади за часів президентства Леоніда Кучми.

Про це під час прес-конференції заявив голова обласної організації Комітету виборців України Максим Михлик, передав кореспондент ГолосUA.

“Ситуація склалася таким чином, що ми скоро відзначатимемо 100 днів нового Президента, і вже можна підбити деякі підсумки, а ми тільки сьогодні говоримо про деякі кадрові призначення в нашій області, які навіть ще не закінчилися. Тобто, нова влада діє за принципом “сім разів відмір, один — відріж” і не поспішаючи, вивчає кадрові питання” — зауважив М. Михлик.

За його словами, Комітет виборців проаналізував призначення голів районних державних адміністрацій та керівників обласного рівня (зокрема, заступників голови ОДА):

“Ми побачили, що більшість людей, які обійняли керівні посади — це старі кадри Кучми. Це десь 50 %. Це люди, які більше є господарниками, ніж політиками. Серед призначених майже немає представників Партії регіонів. Тобто, вже можна зробити висновок, що новий губернатор робить ставку не на свою партійну організацію, до якої належить, а скоріше на старі перевірені кадри, які зарекомендували себе в першу чергу як господарники, а не як політики” — сказав голова Черкаської обласної організації Комітету виборців України.

“Чи вони дійсно будуть працювати на розбудову господарської галузі, економіку піднімати, чи вибудовуватимуть адміністративну вертикаль, повертаючись до адмінресурсу — ось питання. Зараз ми побачили перші кроки. Влада знаходиться на низькому старті. Як вона буде працювати далі — це буде зрозуміло за кілька місяців” — підсумував М. Михлик.

В. Середа />  

Читайте также по теме