ГолосUA
18:42 08/09/2010

Польща максимально пришвидшить процес спрощення перетину українсько-польського кордону

Польща максимально пришвидшиь процес спрощення українсько-польського кордону для громадян Польщі та України.

Таку заяву зробив віце-прем’єр-міністр, Міністр економіки Республіки Польща Вальдемар Павляк під час зустрічі з віце-прем’єр-міністром України Борисом Колесніковим, що відбулася у польському місті Криниця Гурська, повідомив Департамент інформації та масових комунікацій Секретаріату Кабміну.  

У свою чергу, віце-прем’єр-міністр України запропонував польській стороні провести зустріч з урегулювання цього питання вже цієї осені в Україні, орієнтовно в якості приймаючих міст, за його словами, можна обрати Львів або Трускавець. 

«Ми сподіваємося, що Україна продемонструє швидкий економічний розвиток, що дозволить приєднатися нам до європейського співтовариства. Однак вже зараз ми маємо забезпечити зручні можливості для переходу українсько-польського кордону для громадян Польщі та України», — наголосив Борис Колесніков.

Віце-прем’єр-міністр Республіки Польща Вальдемар Павляк зі свого боку запевнив максимально пришвидшити процес прийняття такого рішення. Крім цього, для пожвавлення економічного співробітництва між Україною та Польщею Борис Колесніков також запропонував польській стороні провести в Донецьку великий Економічний форум «Польща–Україна» у травні наступного року. 

 

 

Читайте также по теме